Styling Tips om hoe je enkellaarsjes kan dragen

Als vrouw heb je ongetwijfeld zeker een paar enkellaarsjes in je kast staan, misschien niet de nieuwste trendy uitvoering, maar het kan een standaard paar zijn.

Als het niet het geval is dat dit voor jou de gelegenheid om een passend paar enkellaarsjes bij je outfit te vinden. Het is namelijk niet meer weg te denken tegenwoordig. Wat zo leuk is aan de laarsjes is dat het bij de meeste looks te combineren valt. Stoere look, of gewoon de casual look, maar ook heel netjes. Je hebt de laarsjes in verschillende varianten, hoge hak, sleehak, platte, wedges (de nieuwe benaming voor de zogenaamde sleehak), dun, dikke hak… er zijn tal van mogelijkheden van de hakken. Alles is natuurlijk ook afhankelijk van je bouw, als je korte benen hebt dan lijk je een stuk groter met enkellaarsjes.

Als je de normale laars aan zou hebben zou je korter lijken. Dus ook dit voordeel heb je met de laarsjes.
Beter is het nog om een klein hakje te nemen, dan ogen je benen nog langer…
Als je lang bent dan kun je er voor kiezen om een plat model te nemen.
De Enkellaarsjes zijn écht een must have voor in je kast, beter nog om aan te doen ?
De laarsjes zijn eindeloos te combineren met verschillende kledingstukken, maar let er wel op dat sommige combinaties echt Niet kunnen (Een NO GO)

Een paar Tips:

Wat je beter niet kunt combineren met de laarsjes is een Capri broek,  Kokerrok,  ¾ broek of legging en rokjes met een midi lengte.
Je wil zeker voorkomen dat het accent op je enkels word gericht dus daarom zijn deze kledingstukken zeker geen aanrader.

Een aanrader is met een broek een doorlopende lijn te creëren zodat de broek in je laarsjes weggestopt kan worden, skinny jeans en lange legging. Een leuk effect geeft een jumpsuit met de enkellaarsjes, wel eentje met strakke pijpjes en wat hogere hakje geeft een mooie look.
Met een lange rok zijn de enkellaarsjes ook wel goed te matchen, neem dan wel een lange rok die echt niet hoger komen dan je laarsjes en een hakje is natuurlijk helemaal leuk.
Mini rokjes in combinatie met de laarsjes is eerlijk gezegd niet voor iedereen weg gelegd, dus wees daar dan ook bedachtzaam mee met het dragen er van. Casual staat het als je een blazer, deze kan het beste getailleerd zijn, met een mooi topje en daar onder de miniskirt. Een must is dan wel een high heel enkellaarsje. Waarschijnlijk weet je hierbij je eigen balans wel te vinden ?

Met de panty’s en leggings zijn de enkellaarsjes een hele mooie combinatie, maar wel niet die eindigen boven je enkels, dus net ietwat bij je enkel. Als je de panty of legging draagt in dezelfde kleur worden je benen als het ware verlengd, dus zal dit heel mooi staan.

Zo zijn er écht ongekende mogelijkheden met het dragen van de enkellaarsjes. Je hebt immers de stoere look, de wat ‘platte’ laarsjes soms gecombineerd in verschillende kleurtjes of met en zonder studs. Maar ook de zogenaamde klassieke laarsjes die meer een tijdloze uitstraling zullen geven.
Voor de zomer zijn de kleurige enkellaarsjes leuk te combineren met je zomerse outfits, of de booties, lijken als op een gymp maar dan met een sleehak, ook wel wedges genoemd, ook erg zomers. De wedges heb je ook in heel veel soorten, stoer, elegant en wat kleurig.

We hopen dat je genoeg ideeën gekregen hebt (kijk eens naar de fotos voor voorbeelden) om je eigen style outfit uit te zoeken in combinatie met je nieuwe Enkellaarsjes.

Succes!