Het voorjaar komt er aan en dat merk je ook om je heen in de natuur. De zon komt eerder op en het blijft lekker langer licht, de vogeltjes beginnen weer meer te fluiten en daarbij komt ook dat we weer zin hebben in het betere weer.

Heb jij ook zin om nieuwe vrolijke frisse kleuren enkellaarsjes of booties
aan te doen bij je nieuwe outfit?…
Nou dat komt mooi uit want de nieuwe kleuren zijn fris en vrolijk.
Hieronder zie je verschillende kleuren afgebeeld die het voorjaar en zeker in de zomer gedragen kunnen en zullen worden. Van de basis kleuren, koele kleuren, warme kleuren tot en met felle kleuren. De kleuren bij de enkellaars of booties zijn niet veel verschillende dan de frisse pastel kleuren van de kleding.

kleuren fashion

Je ziet veel pastel tinten voor het voorjaar en zomer bij de enkellaarsjes en booties. Ook zullen de zogenaamde standaard kleuren zwart en bruin altijd blijven bestaan tussen het ‘geweld’ van de kleuren. Het is maar net onder welke omstandigheden of gelegenheid je de enkellaars of bootie draagt. Daarbij komt een leuke variant van de enkellaarsje met een open zijkant of ander soort stof dan suede of (imitatie)leer, ook linnen in de basiskleuren is als enkellaarsje te zien deze zomer. Zodat deze lekker luchtig kan worden gedragen op een warme zomerdag, onder je leuke zomeroutfit, zonder dat je uit je schoen zweet ?

Voorjaar kleuren

Het open enkellaarsjes zie je in verscheidene varianten, aan de zijkant open,
maar ook met bandjes.

De studs en spikes zie je ook in verschillende kleuren op de enkellaars en boots terug, zilver en goudkleurig net wat je smaak en voorkeur is. De enkellaarsjes met de pastelkleurtjes kunnen ook een andere kleur zool en hak hebben, dit geeft natuurlijk een leuk vrolijk effect. Met sleehak en in alle soorten hoogtes, ook weer wat je voorkeur heeft.
Afgelopen weken zijn er weer verschillende fashionshows geweest waar verschillende enkellaarsjes en booties te zien waren, we hebben een aantal van de schoenen die te zien waren in een kleine fotoslide show gezet om je te laten zien wat er zoal te zien was. Sommige van de enkellaarsjes zijn alleen geschikt voor de show waarvan andere modellen uit zullen geboren worden die meer geschikt zijn voor de consument, Jij en ik.

Het gaat weer erg moeilijk worden welke enkellaars of bootie je gaat nemen, niet omdat er geen keuze is maar het (luxe) probleem dat er zoveel leuks te verkrijgen is.
Succes met het uitzoeken van JOU keuze leuke frisse trendy enkellaarsjes of bootie.