Enkellaarsjes 2012-2013 zijn de meest praktische,
vrouwelijk en flirterig soort van het soort damesschoenen.

Enkellaarsjes en booties van het najaar van 2012 kijken, is net als stijlvolle decoraties: de vorm, het materiaal en decor zijn in een perfecte samenstelling. Je ziet ze in alle soorten..

Hoge hakken voor enkellaarsjes zijn als het visitekaartje, hoe hoger ze zijn, hoe beter. Spike hakken, platform, sleehak, en hun ongewone vormen zijn nog steeds actueel,
maar ze krijgen wat scherpte en helderheid.

Bootie bewerkt met pailletten
Originele inkepingen, het ontwerp gemaakt van riemen en veters is ook hot, maar er zijn minder van dit soort in het najaar 2012.

Lacing is niet van plan om de mode te verlaten en het is weer relevant. De enkellaarsjes kunnen bestaan uit meerdere rijen van vetersluitingen, aan de voor, zij en achter kant, of liever een ‘agressieve’ combinatie van veters met metalen delen van bevestigingsmiddelen, studs, oogjes en andere afwerkingen. Wat heel stoer kan zijn maar toch wel elegant.

Bont is ook hot en trendy van het seizoen. Kort en geschoren bont wordt voornamelijk gebruikt als extra materiaal in de gecombineerde modellen voor enkellaarsjes van de herfst/winter 2012. Glad en matte structuur van kleur vacht contrasteert met het zachte leer zeer effectief en maakt met de kleur speels en mooi opvallend. Suède, alsmede glad en lakleer is ook relevant. Textured reptiel leder wordt gebruikt als een contrasterende prints.

Enkellaarsje met bont

Reptiel print

Combinatie suede en leder

Onder de collecties van enkellaarsjes van het najaar/winter van 2012 vindt u mode-modellen gemaakt van veters, evenals de stoffen met prints en borduursels, die deel kan uitmaken van de eigenlijke afwerking of gecombineerde modellen. De meest relevante inrichting van het seizoen is borduren en motief. In tegenstelling tot de gladde vacht, kan de zachte en shaggy soorten trend worden gebruikt als een inrichting van de top van de enkellaarsjes. Zwart, blauw “elektrisch”, wijnrood, beige, bruin en grijs zijn de meest populaire kleuren van de enkellaarsjes van dit seizoen. Trend van kleur blokken, dieren prints en tekeningen zijn ook van nu. Voorlopig zijn de enkellaarsjes en booties niet weg te denken uit het huidige modebeeld en denk door de vele variatie die mogelijk is dit ook wel stand zou houden.