Enkellaarsjes en Booties voor dames

Dames Enkellaarsjes zijn korte laarsjes en die gaan al een tijdje mee in het modebeeld, ze zullen dan ook nooit verdwijnen uit het straatbeeld.
Zo zijn er verschillende modellen, elegante modellen, stoere modellen, vrolijke, met of zonder studs, kleurige modellen, ga zo maar door.
Enkellaarzen zijn er met een hoge hak, sleehak of juist zonder hak. Ze zijn perfect te combineren met welk outfit van de dames dan ook, zoals jeans, leggings, jurkjes, rok en ga zo maar door.
Zo is er voor elke gelegenheid wel een ideaal paar te bedenken en je kunt ze het hele jaar door dragen. (Dit ligt natuurlijk ook wel een beetje aan het weer en jaargetijde, je kan geen hoge hak dragen als het hartje winter is met 2 meter sneeuw .. )

Studs op je Enkellaarsjes en Boots

Je hebt de uitgesproken modellen tot de ‘simpele’ zwarte enkellaarzen/enkellaarsjes. Het is en blijft een trend en mag niet ontbreken in je garderobe.
Bekende Celebs lopen er mee en geven hiermee de trend ook vaak aan dat het een blijvertje is. De Western enkellaarsjes, Sendra western boots of de Minnetonka laarsjes zijn leuk als deze stijl de jouwe is. Stoere laarsjes zie ook veel, waarbij er gebruik word gemaakt van studs, dit geeft vaak net even een wat stoerdere look.
Bike boots is hier van een voorbeeld. De korte laarsjes bestaan uit verschillende materialen zoals kunstleer, leder, gecombineerd met imitatie bont (fur faux) of gecombineerd met stoffen met prints. Ook zijn de felle en pastel kleuren helemaal terug in de enkellaarsjes en zijn zeer geschikt voor het voorjaar en zomer (nazomer).

enkellaarsjesonline-slide23

Zo blijft de keuze van de enkellaars altijd je eigen smaak en ook hierbij is er keuze genoeg terug te vinden op de site tussen de aanbieders die we hebben. Veel plezier met het uitzoeken.

[icon type=”circle”]     [icon type=”circle”]     [icon type=”circle”]     [icon type=”circle”]     [icon type=”circle”]     [icon type=”circle”]     [icon type=”circle”]     [icon type=”circle”]